De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Specialist in verre reizen
+31 (0) 546-628 628 Vandaag geopend van 09:00 tot 21:00 uur

Muziekreizen

Anja Lankamp – Actieve muziekreizen

i.s.m. Reisbureau Kroeze

 

Operette reis op zaterdag 9 december 2017 naar Die Csárdasfürstin in Münster (inclusief bezoek aan de kerstmarkt)

Meer informatie: https://reisbureaukroeze.nl/operette-reis-die-csardasfurstin-munster/

 

 

Anja Lankamp, actieve muziekreizen is een initiatief van Anja Lankamp, in samenwerking met Reisbureau Kroeze in Tubbergen.

Hoe trots zijn wij op een nieuw en uniek product dat wij u mogen presenteren

Anja Lankamp is 40 jaar werkzaam als podiumzangeres en zangpedagoge. Daarnaast is Anja al 14 jaar werkzaam als reisleidster van opera- en concertreizen. Dan nu haar eigen reizen mogen organiseren is een droom en tevens de beste voorwaarden om uw muziekreis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Immers heeft Anja ervaring op alle terreinen van haar prachtige vak. Dit wil zij graag met u delen!

 

Ik zal u meenemen in het hart van de theatervoorstelling

Anja Lankamp aan het woord:

Ik zal u meenemen in het hart van de theatervoorstelling door u te laten voelen en beleven hoe het is om te mogen zingen, acteren, te ruiken aan de magie die van het theater uitgaat. Dat doe ik in de workshop die in de reizen zijn opgenomen. Uw expressie, uw passie, uw klant, uw liefde voor het zingen; dat wil ik bij u wakker maken door de liefde voor mijn vak. Ik wil u deelgenoot maken van de wereld vol van schoonheid, ethiek, passie en magie.  Zingen is meer dan een kunst, het is levenskunst!

Daarnaast zal ik door middel van een lezing, die tevens gegeven zal worden tijdens de reizen, de inhoud en achtergrond van de muziekvoorstelling weergeven. Hoe verder de reis zal vorderen, hoe meer u ingewijd wordt in de wereld die u uiteindelijk in het theater zal ontmoeten. U zal de voorstelling anders en intenser beleven doordat u geheel voorbereid bent op alle fronten. U wordt in de voorstelling gezogen als het ware!

Naast muzikale dagtochten zullen we in de toekomst ook meerdaagse reizen gaan verzorgen, naar interessante steden en gebieden, naar mooie theaters, kortom; naar daar, waar u zich laven zult aan wat de wereld van kunst en cultuur u te bieden heeft.

Ik hoop u dan ook te mogen begroeten op een van mijn actieve reizen, want wat is er mooier dan mensen samen te brengen door de kracht van de muziek?

Met muzikale groet,

Anja Lankamp – Actieve Muziekreizen

 

Informatie & opgave voor de reizen

Anja Lankamp 0546-869094 of per mail via anjalankamp.fleringen@gmail.com

www.anjalankamp.nl

 

Over de reis

Reisbureau Kroeze 0546-628628 of per mail via info@reisbureaukroeze.nl

www.reisbureaukroeze.nl/muziekreizen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen ?

Contact opnemen +31 (0) 546-628 628

Waarom Reisbureau Kroeze ?

  • Specialist in verre reizen
  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Aangesloten bij ANVR & SGR

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 Dinsdag 09:00 - 18:00 Woensdag 09:00 - 18:00 Donderdag 09:00 - 21:00 Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag 09:00 - 17:00