De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Specialist in verre reizen
+31 (0) 546-628 628 Vandaag gesloten

Reisbureau Kroeze krijgt Tenzing Travel shop-in-shop

Reisbureau Kroeze (Toerkoop) in Tubbergen krijgt een Tenzing Travel shop-in-shop, dat hebben zowel Hans Kroeze (directeur/eigenaar Reisbureau Kroeze) als Hans de Wilde bevestigd tegenover TravelPro.

“We hebben een goed gevoel bij Tenzing Travel en het werk dat Hans de Wilde (CEO Tenzing Travel, red.) heeft geleverd. Bij Tenzing Travel begrijpen ze ook wel dat er ook nog wel eens een boeking naar een andere partij gaat en we worden ook niet verplicht om alles bij Tenzing Travel te boeken. Ik zie het ook niet als een bezwaar dat we misschien het stempel krijgen dat we alleen Tenzing Travel boeken. De samenwerking die we aangaan met Tenzing Travel zie ik als een versterking van elkaar. De focus zal meer gaan liggen op Tenzing Travel, maar dat hoort erbij als je een afspraak met elkaar maakt.”
Tenzing Travel is al jaren de specialist op het gebied van verre reizen. De focus ligt vooral op reizen die volledig op maat zijn gemaakt n.a.v. de wensen van de reiziger. Naast het ruime aanbod in hotels, groepsrondreizen, autorondreizen en safari’s biedt Tenzing Travel hoogwaardige kwaliteit en service aan.

Waarom Reisbureau Kroeze ?

  • Specialist in verre reizen
  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Aangesloten bij ANVR & SGR