De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Specialist in verre reizen
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Beste reisbureau van Overijssel
+31 (0) 546-628 628 Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Emirates Explorer

vanaf
€488,-
  • 7 dagen
  • Vanaf onbekend personen
  • Vliegen vanaf onbekend
  • Reistijd onbekend

7-daagse selfdrive Emirates & Dubai

Een autoreis door de Emiraten? Neem zelf plaats achter het stuur en bepaal zelf waar en wanneer u wilt stoppen. De route is bepaald, de emiraten en steden ook, maar het is aan u wat u wilt gaan bekijken. Dubai is uw start- en eindpunt en in de tussentijd wisselt het landschap en wisselen verleden en heden elkaar af.

Foto's

...

Dag 1: Dubai

Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar uw hotel in Dubai. Hier start uw selfdrive door de Emiraten & Dubai.


...

Dag 2: Dubai

De auto ontvangt u in de ochtend, daarna kunt u zelf Dubai gaan ontdekken. Neem de Sheikh Zayed Road, de Jumeirah kustweg of rij naar het zuiden en sta stil bij de enorme contrasten tussen oud en nieuw.


...

Dag 3: Dubai - Fujairah (ca. 140 km)

Na het ontbijt rijdt u eerst naar Sharjah, een stad met een meer traditioneel karakter en verschillende musea. Dan door naar Ajman, het kleinste emiraat. Stop bij het strand en het National Museum. Via een woestijnlandschap en een rotsgebergte rijdt u in ongeveer 1½ uur naar Fujairah.


...

Dag 4: Fujairah - Al Ain (ca. 180 km)

Op weg naar Al Ain verlaat u de kust en laat al snel de bergen achter u. De rit duurt ongeveer 2½ uur voordat u Al Ain, ook wel Garden City genoemd, bereikt. Centraal in Al Ain vindt u de oase, naast het National Museum. Vergeet hier ook niet de kamelenmarkt te bezoeken.


...

Dag 5: Al Ain - Abu Dhabi (ca. 160 km)

Na het ontbijt rijdt u tijdens deze selfdrive door de Emiraten & Dubai in ongeveer 2 uur naar Abu Dhabi, de hoofdstad van de Emiraten en inmiddels voorzien van een indrukwekkende skyline met moderne wolkenkrabbers. Een aanrader is de Grand Sheikh Zayed Mosque; ook het Emirates Palace hotel is de moeite waard te bekijken.


...

Dag 6: Abu Dhabi - Dubai (ca. 150 km)

Na het ontbijt rijdt u in ongeveer 1½ uur noordwaarts naar Dubai, maar eerst bereikt u Jebel Ali.


...

Dag 7: Dubai

Na het ontbijt rijdt u naar de luchthaven waar u de auto inlevert en deze selfdrive door de Emiraten & Dubai eindigt. U kunt deze rondreis ook verlengen met een paar dagen strand of stad in Dubai. Vraag naar de diverse mogelijkheden.


Inbegrepen tijdens de rondreis:

Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
Maaltijden op basis van ontbijt
Huurauto van Hertz (Groep D bij 1-3 personen; Groep I bij 4 personen).

Niet inbegrepen tijdens de rondreis:

Fooien
Tolgelden, waar van toepassing tijdens de reis. Deze worden belast op uw creditcard.
Vluchten
Vluchten zijn niet inbegrepen. Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Vraag een offerte aan zodat wij u een voorstel kunnen uitbrengen inclusief vluchten.

Belangrijke informatie:

De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Tijdens deze rondreis verblijft u in de volgende hotels:

Dubai - Arabian Courtyard Dubai
Fujairah - Radisson Blu Resort
Al Ain - Al Ain Rotana
Abu Dhabi - Beach Rotana Hotel and Towers Abu Dhabi

De weergegeven hotels zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien één van de hotels is volgeboekt, zullen wij u een mogelijk gelijkwaardig alternatief aanbieden. Hiervoor kan een meerprijs gelden.

vanaf
€ 488,-

Deze autorondreis wordt al aangeboden vanaf €488,- per persoon.

Uw contactpersoon

Bianca Eertman-Bankeman
0546-628628


info@reisbureaukroeze.nl
Neem contact op Bel mij terug Reisvoorstel aanvragen