De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Specialist in verre reizen
+31 (0) 546-628 628 Vandaag geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Eastern Explorer

vanaf
€1714,-
  • 12 dagen
  • Vanaf onbekend personen
  • Vliegen vanaf onbekend
  • Reistijd onbekend

12-daagse internationale groepsreis door Oost-Canada

Wie in twee weken het oosten van Canada in een rustig tempo wilt ontdekken in een internationale groep, kiest voor de groepsreis Eastern Explorer. Er zijn verschillende excursies inclusief in deze reis. U verblijft twee nachten in Toronto, Montréal, de oude ommuurde stad Québec City en Ottawa. De natuur komt ruim aan bod onderweg, in bijvoorbeeld het Algonquin Provincial Park en bij de wereldberoemde Niagara Falls.

Foto's

...

Dag 1: Toronto

Na aankomst in Toronto gaat u op eigen gelegenheid naar het eerste hotel van deze groepsreis door Oost-Canada, waar u alvast kennis maakt met de reisleiding. De rest van de dag kunt u zelf invullen. Loop vooral een rondje door de stad want er is in Toronto genoeg te zien en doen!


...

Dag 2: Toronto

Tijdens het ontbijt maakt u kennis met uw medereizigers. Daarna maakt u een rondrit door de stad en ziet u onder meer Yorkville, Eaton Centre, het oude en nieuwe stadhuis, Casa Loma en de CN-Tower. Ook vandaag kunt u zelf bepalen hoe u de rest van de dag wilt invullen (O).


...

Dag 3: Toronto - Montréal

Vroeg op vandaag. De reis vandaag voert u langs de noordelijke kust van Lake Ontario, richting het gebied van de 1000 Islands. U maakt een boottocht op het meer en kunt genieten van frisse lucht en prachtige natuur (O).


...

Dag 4: Montréal

Deze ochtend maakt u een rondrit door de stad Montréal. U ziet onder meer Vieux-Montréal, het Olympic Complex, Mount Royal en de McGill University. 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Montréal by Night-excursie met een diner (O).


...

Dag 5: Montréal - Québec City

Deze ochtend rijdt u over de 'Chemin du Roy', de eerste weg die werd aangelegd tussen Montréal en Québec City. De route voert u door typisch Frans-Canadese stadjes en dorpjes met onderweg prachtige vergezichten. Bij aankomst in Québec City maakt u een korte stadsrondrit ter oriëntatie (O).


...

Dag 6: Québec City

Vandaag is een vrije dag. U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een optionele excursie vanuit Tadoussac, waar u per boot op zoek gaat naar walvissen die hier voor de kust leven (O).


...

Dag 7: Québec City - Ottawa

U reist tijdens deze groepsreis door Oost-Canada door naar Ottawa, de (onbekende) hoofdstad van Canada. Onderweg is de lunch in de 'Sucrerie de la Montagne' inbegrepen, waar de wereldberoemde ahornsiroop wordt geproduceerd (O,L).


...

Dag 8: Ottawa

's Ochtends staat een bijzonder ontbijt op het programma. U gaat naar Victoria Island, een klein eiland in de Ottawa River, waar u kennis maakt met de cultuur van de oorspronkelijke bewoners. Daarna maakt u een rondrit door Ottawa. U ziet onder meer de parlementsgebouwen, die mooi zijn gelegen, hoog boven de rivier (O).


...

Dag 9: Ottawa - Midland

Vandaag een route naar Midland, dwars door de natuuur. U rijdt langs kraakheldere meren, door diepe wouden en langs karakteristieke dorpjes. Hoogtepunt is een bezoek aan het Algonquin Provincial Park, waar u een wandeling maakt door de groene natuur (O).


...

Dag 10: Midland - Niagara Falls

'Sainte-Marie among the Hurons' is een reconstructie van de eerste Europese nederzetting in Ontario. U gaat hier ontbijten en maakt er een wandeling. In Niagara Falls maakt u een Hornblower Niagara VIP boottocht, waarbij u de donderende waterval tot heel dichtbij nadert. Daarna ziet u de watervallen vanuit de Skylon Tower (O).


...

Dag 11: Niagara Falls - Toronto

Via het schattige plaatsje Niagara-on-the-Lake reist u terug naar Toronto. In de avond neemt u afscheid van uw reisgenoten tijdens een diner op de CN-Tower, een van de hoogste torens ter wereld (O,D).


...

Dag 12: Vertrek Toronto

Op eigen gelegenheid naar de luchthaven (O). Hiermee komt de groepsreis door Oost-Canada ten einde.


Inclusief:

Reis en maaltijden volgens beschrijving; (O = ontbijt, L= lunch, D= Diner)
Genoemde excursies, inclusief entreegelden (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld) en stadsrondritten;
Engelstalige reisleiding in een internationale groep;
Bagageafhandeling: 1 stuk bagage per persoon.
Exclusief:

Intercontinentale vluchten;
Transfers;
Fooien.

Bijzonderheden:

U reist in een internationale groep met Engelssprekende reisleiding; de reisleiding spreekt de groep in het Engels aan, maar beheerst wel de Nederlandse taal. Bij hulp of vragen wordt u in het Nederlands te woord gestaan.

Tijdens deze groepsreis verblijft u in middenklasse hotels

Toronto: Eaton Chelsea Hotel
Montréal: Delta Montreal
Québec City: Delta Quebec/ Hotel Clarendon
Ottawa: Radisson Hotel/ Courtyard by Marriott
Midland: Best Western Plus Highland Inn/ Comfort Inn
Niagara Falls: Hilton Hotel & Suites Fallsview

Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid
Indien één van bovenstaande hotels is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.

vanaf
€ 1714,-

Deze groepsreis wordt al aangeboden vanaf €1.714,- per persoon, op basis van tweepersoonskamers.

Vertrekperiode
juni t/m september

Wenst u meer informatie of wilt u een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0546-628628, per mail via verrereizen@reisbureaukroeze.nl of via de contactbutton reisvoorstel aanvragen (rode blokje rechts). U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Uw contactpersoon

Bianca Eertman-Bankeman
0546-628628


info@reisbureaukroeze.nl
Neem contact op Bel mij terug Reisvoorstel aanvragen