De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Specialist in verre reizen
  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Beste reisbureau van Overijssel
+31 (0) 546-628 628 Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Grand Tour Western USA

vanaf
€2999,-
  • 22 dagen
  • Vanaf onbekend personen
  • Vliegen vanaf onbekend
  • Reistijd onbekend

22-daagse groepsreis door West-Amerika

Tijdens deze groepsreis door Amerika gaat u op naar de toppen van de Rockies en de onmetelijke diepte van de Grand Canyon. Langs bruisende steden, woeste kusten en onvoorstelbare rotsformaties. Door dorre woestijnen, uitgestrekte bossen en groene valleien. Dan naar beneden richting de Californische kust. Het oorverdovende gebulder van watervallen, het sissen van geisers en momenten van serene stilte. Het aanzicht van ‘The West’ is ontzagwekkend, de contrasten onbeschrijfelijk, de hoogtepunten eindeloos. De beleving? Onvergetelijk!

Foto's

...

Dag 1: Heenreis Amsterdam - Las Vegas

Na aankomst op de luchthaven van Las Vegas transfer naar uw hotel aan de Strip. Uitrusten van de lange vlucht of direct op jacht naar de jackpot in het casino? De keuze is aan u. Lukt het u niet alles in zo'n korte tijd in te passen in uw schema deze avond? Maak u niet druk, u komt verderop in deze reis nog een keer terug. U verblijft één nacht in Las Vegas tijdens deze groepsreis door Amerika.


...

Dag 2: Las Vegas - Grand Canyon N.P. - Flagstaff (ca. 565 km)

Vandaag staat een van de grootste kloven van de wereld op het programma. Alleen door aan de rand te staan krijgt u pas een indruk van de onovertroffen diepte, kleur en vorm van deze reus. Overnachting in de omgeving van Flagstaff.


...

Dag 3: Flagstaff - Monument Valley - Page (ca. 470 km)

Monument Valley maakt op ieder die het ziet een majestueuze indruk. Mystiek, dat zijn de enorme oranje tafelbergen die omhoog torenen uit de prairie. Ga mee op een rondtocht (excl.) onder de hoede van een Navajo indiaan om het gebied beter te leren kennen. Aan het einde van de middag verder naar de Glen Canyon Dam en Page. U verblijft in de omgeving van Page.


...

Dag 4: Page - Arches N.P. - Moab (ca. 495 km)

Arches National Park staat bekend om de prachtige rotsbogen. Het toneel in vele films en foto's. Geen wonder zult u zeggen, na een stevige wandeling. U verblijft twee nachten in Moab.


...

Dag 5: Moab

Vandaag maakt u een dagexcursie naar Canyonlands National Park en Deadhorse Point State Park met hun prachtige vergezichten over uitgestrekte canyons en de Colorado River.


...

Dag 6: Moab - Denver (ca. 570 km)

Onderweg naar Denver wordt tijdens deze groepsreis door Amerika een bezoek gebracht aan Vail, een knus dorpje dat sterk aan Tirol doet denken. In de zomer is het omringd door de groene alpenweiden van de Rocky Mountains. Aan het eind van de middag wordt de ‘Mile High City' bereikt. Overnachting in Denver.


...

Dag 7: Denver - Rocky Mountain N.P. - Cheyenne (ca. 375 km)

Vandaag brengt de Trail Ridge Road u door het Rocky Mountain National Park. Vergaap u aan de prachtige vergezichten over dit ruige gebied. Na prachtige indrukken volgt de overnachting in Cheyenne. Overnachting in Cheyenne.


...

Dag 8: Cheyenne - Cody (ca. 630 km)

Wyoming is de staat van rodeo's, ruige mannen en William Frederick Cody, ofwel Buffalo Bill. In Cody, genoemd naar deze icoon van het wilde westen, vindt u het Buffalo Bill Western Museum (excl.). Overnachting in Cody.


...

Dag 9: Cody - Yellowstone N.P. (ca. 235 km)

Vandaag op naar Yellowstone National Park, waar mustangs, buffels, bizons en wolven nog vrij leven. Beleef twee dagen de schoonheid van dit immense natuurgebied, waarbij de thermale bronnen en geisers zeker aan bod zullen komen. De Old Faithful is het icoon van het park. Deze geiser spuit zijn dampen maar liefst 56 meter hoog de lucht in. Overnachting in West Yellowstone.


...

Dag 10: Yellowstone N.P.

Vandaag nog een mooie dag om de prachtige natuur te beleven van Yellowstone N.P.


...

Dag 11: Yellowstone N.P. - Grand Teton N.P. - Salt Lake City (ca. 660 km)

Op naar Salt Lake City tijdens deze groepsreis door Amerika. Onderweg er naartoe is het genieten geblazen met de aanblik van Grand Teton. Deze berg lijkt, samen met zijn kleine broertjes, bijna loodrecht uit de valleivloer omhoog te steken. Na aankomst in de mormonenstad Salt Lake City volgt een korte stadstour langs het Tabernacle en Temple Square. Overnachting in Salt Lake City.


...

Dag 12: Salt Lake City - Bryce Canyon N.P. (ca. 435 km)

Vanuit Salt Lake City wordt koers gezet naar Bryce Canyon National Park. Deze wonderlijke plaats, bekend van de bontgekleurde rotspunten, is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw reis. U heeft de gelegenheid er rond te wandelen voordat wordt doorgereden naar het hotel net buiten het park. Overnachting in Bryce Canyon. National Park of omgeving.


...

Dag 13: Bryce Canyon N.P. - Zion N.P. (ca. 115 km)

Vandaag rijdt u naar Zion National Park, gevormd door de Virgin River. De boven u uittorenende rotspunten zijn ronduit spectaculair. Hier vindt u enorme steile zandstenen wanden, grote bogen en massieve rotspartijen. De roodbruin gekleurde weg leidt u dwars door het park en is om elke bocht nog spectaculairder dan ervoor. Onderweg kunt u op verschillende plekken stoppen om foto's te maken en voor een wandeling.


...

Dag 14: Zion N.P. - Las Vegas (ca. 260 km)

Vandaag is er een weerzien met Las Vegas. Geniet van een wervelende show of spectaculaire helikoptervlucht (beide excl.) of datgene waar u eerder geen tijd voor had. Er is genoeg te doen. U weet het: "What happens in Vegas, stays in Vegas", dus neem het ervan.


...

Dag 15: Las Vegas - Death Valley N.P. - Mammoth Lakes (ca. 620 km)

Vandaag volgt een rit door de gortdroge woestijn. Dit is een van de heetste plekken op aarde. Geen wonder dat de Amerikanen het Death Valley hebben genoemd. Bij Zabriskie Point heeft u zicht op het pastelkleurige duinenlandschap. Op naar Mammoth Lakes, aan de voet van de Sierra Nevada. Overnachting in Sierra Nevada Lodge, Mammoth Lakes. Indien de Tioga Pass wegens weersomstandigheden gesloten is, wordt overnacht in Visalia of Fresno.


...

Dag 16: Mammoth Lakes - Yosemite N.P. - San Francisco (ca. 485 km)

El Capitan en Half Dome, de twee granieten kolossen, verwelkomen u tot het woeste wonderland van uitgestrekte bossen en prachtige watervallen. Na een bezoek aan de Yosemite Falls wordt doorgereden naar de 'City by the Bay', San Francisco, waar u twee nachten verblijft.


...

Dag 17: San Francisco

Tijdens de stadstour vandaag van deze meest Europese stad van Amerika komen o.a. Union Square, de Golden Gate Bridge en Fisherman's Wharf aan bod. De middag is ter vrije besteding om te shoppen of om de stad in eigen tempo te verkennen. Twee overnachtingen in hotel Powell of Whitcomb, San Francisco.


...

Dag 18: San Francisco - Pacific Coast - Santa Maria (ca. 480 km)

Een prachtige rit voert u tijdens deze groepsreis door Amerika langs Monterey's Cannery Row, de prachtige 17 Mile Drive en het kunstenaarsstadje Carmel. U overnacht in de omgeving van Santa Maria. Overnachting in Santa Maria.


...

Dag 19: Santa Maria - Los Angeles (ca. 275 km)

Onderweg wordt gestopt in het Spaans koloniale Santa Barbara en het mondaine Santa Monica, waar goudkleurige stranden en wuivende palmen u verwelkomen. Daarna wordt doorgereden naar uw hotel in Los Angeles. U verblijft twee nachten Los Angeles.


...

Dag 20: Los Angeles

Los Angeles is stad van het witte doek en woonplaats van de ‘rich and famous'. U maakt kennis met LA en omgeving tijdens de stadstour (hele dag). Venice Beach, Olvera Street, Rodeo Drive en Hollywood met de Walk of Fame. U gaat het allemaal beleven.


...

Dag 21: Los Angeles - Amsterdam

Vandaag helaas al weer de terugreis naar Nederland. De transfer naar de luchthaven is inbegrepen. Hiermee komt deze groepsreis door Amerika ten einde.


...

Dag 22: Thuiskomst in Nederland

Thuiskomst in Nederland


Inclusief:
- Reisbegeleiding (spreekt Engels en Nederlands)
- Vlucht Amsterdam-Las Vegas / Los Angeles-Amsterdam
- Nederlandstalige reisgezelschap
- 20 overnachtingen in middenklasse hotels
- Transfers i.c.m. United Airlines vlucht
- Vervoer per airconditioned touringcar
- Beschreven entree- en excursiegelden
Maximale groepsgrootte: 40

Exclusief:
- Maaltijden
- Fooien en overige persoonlijke uitgaven
- Annuleringsverzekering
- Reisverzekering

Tijdens deze autorondreis verblijft u in middenklasse hotels op basis van logies.

Las Vegas: Circus Circus
Flagstaff: Days Inn
Page/Lake Powell: Super 8
Moab: Moab Valley Inn
Denver: Holiday Inn Cherry Creek
Cheyenne: Little America Hotel
Cody: Buffalo Bill Cabin Village
West Yellowstone: Brandin Iron
Salt Lake City: Ramada Salt Lake City North Temple
Bryce Canyon: Bryce View Lodge
Mammoth Lakes: Mammoth Mountain Inn
Oakland/San Francisco: Marriott Oakland City Center
Santa Maria: Days Inn
Los Angeles: Custom Hotel
Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid
Indien één van bovenstaande hotels is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.

vanaf
€ 2999,-

Deze rondreis wordt al aangeboden vanaf € 2.999,- per persoon op basis van twee personen.

Deze rondreis heeft gegarandeerd vertrek op de verschillende data.

Wenst u meer informatie of wilt u een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0546-628628, per mail via verrereizen@reisbureaukroeze.nl of via de contactbutton reisvoorstel aanvragen (rode blokje rechts). U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Highlights:

Los Angeles, Las Vegas en San Francisco
Grand Canyon N.P.
Monument Valley
Arches N.P.
Yellowstone N.P.
Grand Teton N.P.
Bryce en Zion N.P.
Yosemite N.P.
Pacific Coast

Uw contactpersoon

Bianca Eertman-Bankeman
0546-628628


info@reisbureaukroeze.nl
Neem contact op Bel mij terug Reisvoorstel aanvragen