De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Beste reisbureau van Overijssel
  • Specialist in verre reizen
+31 (0) 546-628 628 Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Highlights of Peru

vanaf
€2845,-
  • 14 dagen
  • Vanaf 2 personen
  • Vliegen vanaf onbekend
  • Reistijd onbekend

14-daagse individuele rondreis door Peru

Deze reis voert u mee door de geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Tijdens de reis zult u gegarandeerd in vervoering raken van dit afwisselende land. Dwaal door de ruïnes van Machu Picchu en geniet van de schitterende terrasvelden in de Heilige Vallei. Cusco is één van de mooiste koloniale steden van het continent, drijvend op het Titicacameer leven de Uros-indianen en in Colca-canyon imponeren de condors met hun enorme vleugels de bezoekers terwijl ze over hun hoofden uitvliegen. Een bijzonder complete individuele rondreis door Peru!

Foto's

...

Dag 1: Lima

Na aankomst op het vliegveld transfer naar het hotel. De eerste overnachting tijdens deze individuele rondreis door Peru is in de hoofdstad Lima.


...

Dag 2: Lima › Arequipa

In overleg met u kiezen we het tijdstip van de vlucht naar Arequipa. Sommigen staan liever vroeg op, anderen hebben liever nog rustig de tijd in Lima. Er volgen twee overnachtingen in Arequipa (O).


...

Dag 3: Arequipa

Vandaag maakt u een stadsrondrit door Arequipa, inclusief het imposante Santa Catalina klooster. Buiten de stad is een mooi uitzichtspunt op de berg met schitterende panorama's op de stad en op de omringende vulkanen. Het voormalige klooster is een compleet dorp, eeuwenlang het grootste klooster op het continent (O).


...

Dag 4: Arequipa › Colca

U maakt een mooie rit over de hoogvlaktes van Arequipa naar de Colcavallei. Onderweg kunt u grazende guanaco’s (familie van de lama) spotten en passeert u hoge bergpassen, de weg gaat zelfs tot 4900 meter hoogte. Vrije namiddag in Colca (O,L,D).


...

Dag 5: Colca › Puno

Vroeg op om bij Cruz del Condor de grootste roofvogels van de wereld van nabij te zien. In de eerste zonnestralen zweven de condors door de opstijgende lucht langs de berghellingen omhoog. Het schouwspel is alleen in de vroege ochtend te aanschouwen. Hierna reist u per de lijnbus naar Puno. Als u er voor kiest om met privé-chauffeur/auto te reizen (toeslag), dan bezoekt u onderweg de graftorens van Sillustani. Er volgen twee overnachtingen in Puno (O).


...

Dag 6: Puno

Vandaag gaat u tijdens deze individuele rondreis door Peru met de excursieboot naar de drijvende rieteilanden in het Titicacameer, waar de Uros-indianen leven. Ze tonen graag hun ambachtsvaardigheden. Daarna vaart u verder naar het eiland Taquile, een echt eiland met een kleine dorpsgemeenschap (O,L).


...

Dag 7: Puno › Cuzco

Vandaag maakt u een mooie busreis naar Cuzco met stops onderweg. U reist de hele dag door de hooglanden met akkers, boerenleven en dorpen. U kunt ook met de luxe trein Andean Explorer reizen (toeslag). U hebt twee overnachtingen in Cuzco (O,L).


...

Dag 8: Cuzco

Tijdens de stadsrondrit door Cuzco bezoekt u vandaag niet alleen de prachtige bouwwerken uit de Spaans-koloniale tijd in het centrum, maar gaat u ook naar de indrukwekkende overblijfselen uit de Incatijd (O).


...

Dag 9: Cuzco › Machu Picchu › Heilige Vallei

Deze dag volgt een transfer naar de Heilige Vallei en vervolgens gaat u met de Vistadometrein naar de Incastad Machu Picchu! Een hoogtepunt van de reis. U hebt een privé-rondleiding om daarna nog zelf rond te kijken. In de middag keert u per trein terug naar Ollantaytambo en transfer naar uw hotel in de Heilige Vallei voor twee overnachtingen (O,L).


...

Dag 10: Heilige Vallei

Vandaag maakt u tijdens deze individuele rondreis door Peru een dagexcursie naar de zoutterrassen van Maras en de mooie terrasvormige proefvelden van de Inca's in Moray. In Ollantaytambo staat het machtige fort van de Inca's, het grootst bewaard gebleven bouwwerk van de Inca's (O).


...

Dag 11: Heilige Vallei › Paracas

Vandaag volgt een transfer naar de luchthaven van Cuzco voor de vlucht naar Lima. Bij aankomst volgt de privé-transfer naar uw hotel in Paracas. U verblijft hier twee nachten aan zee (O).


...

Dag 12: Paracas

In de ochtend brengt u een bezoek aan de Ballestas-eilanden: u vaart dicht langs aalscholvers, zeeleeuwen en pinguïns op de rotsen. Paracas is een schitterende plek om uw individuele rondreis door Peru op een ontspannen manier af te sluiten. Facultatief: 's middags een vlucht over de Nazca-lijnen (O).


...

Dag 13: Paracas › Lima

Vandaag reist u met de lijnbus van Paracas terug naar Lima voor de laatste overnachting (O).


...

Dag 14: Lima

U heeft nog een vrije ochtend in Lima. U maakt een stadsrondrit door het koloniale centrum en bezoekt het prachtige Larco Herrera Museum. Aansluitend volgt een laatste transfer naar het vliegveld (O). Hiermee komt uw individuele rondreis door Peru ten einde.


Inclusief:

Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige hotels
Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
Genoemde excursies en entreegelden
Exclusief:

Intercontinentale vluchten
Binnenlandse vluchten Lima-Arequipa en Cuzco-Lima, vanaf € 340,- p.p.
Facultatieve excursies/activiteiten
Verlengingen
Toeslag Andean Explorer € 145,- p.p. (facultatief)

Tijdens deze individuele rondreis overnacht u in middenklasse, eersteklasse of luxuklasse hotels

Lima: El Tambo Peru - Jose Antonio Miraflores - Casa Andina Private Selection Miraflores
Arequipa: Casa Andina Classic Arequipa - Sonesta Posada - Casa Andina Private Collection Arequipa
Colca: Casa Andina Colca - Colca Lodge (standard) - Colca Lodge (superior)
Puno: Hacienda Puno - Sonesta Puno (lake view) - Casa Andina Private Collection (lake view)
Cusco: Maytaq Wasin Boutique - Costa del Sol - Aranwa Boutique
Sacred Valley: La Hacienda del Valle - Sonesta Posada Yucay - Sol y Luna Hotel
Paracas: San Agustin Paracas - La Hacienda Paracas - Double Tree Paracas (ocean view)
Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid
Indien één van bovenstaande hotels is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.

vanaf
€ 2845,-

Deze rondreis wordt al aangeboden vanaf € 2.845,- per persoon, op basis van twee personen in middenklasse hotels

Wenst u meer informatie of wilt u een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0546-628628, per mail via verrereizen@reisbureaukroeze.nl of via de contactbutton reisvoorstel aanvragen (rode blokje rechts). U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Uw contactpersoon

Bianca Eertman-Bankeman
0546-628628


info@reisbureaukroeze.nl
Neem contact op Bel mij terug Reisvoorstel aanvragen