De website van Reisbureau Kroeze maakt gebruik van cookies. Wanneer u gebruik blijft maken van deze website gaat u hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat u zonder problemen al onze cookies accepteert.

Ik begrijp het

  • Aangesloten bij ANVR & SGR
  • Specialist in verre reizen
  • Beste reisbureau van Overijssel
+31 (0) 546-628 628 Vandaag gesloten

Kids in Zuid-Afrika

vanaf
€2000,-
  • 18 dagen
  • Vanaf onbekend personen
  • Vliegen vanaf onbekend
  • Reistijd onbekend

Met het hele gezin op safari in Afrika is voor velen een grote wens. Een reis door Zuid-Afrika is dan ook echt een belevenis waar iedereen nog jaren over praat. Het land is kindvriendelijk en de wildparken welke in deze reis worden aangedaan bevinden zich in malariavrije gebieden, dus deze vakantie is leuk en veilig voor iedereen. Rijd door de veelzijdige natuur, geniet van actieve excursies en sluit deze 18 dagen spetterend af in Kaapstad. Iedereen komt met ‘wilde’ verhalen thuis!

Foto's

...

Johannesburg

Bij aankomst op de luchthaven kunt u gebruik maken van de gratis shuttlebus naar uw hotel op de luchthaven.


...

Johannesburg › Pilanesberg (circa 210 km)

Na het ontbijt haalt u de huurauto op bij de luchthaven en rijdt u naar de Bakubung Bush Lodge in het malariavrije Pilanesberg National Park. Hier wordt u warm onthaald en in de middag mag u gelijk mee op game drive. Voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud is er een speciaal 'Junior Rangers'-programma bedacht. U kunt uw kinderen met een gerust hart bij de opvangers achterlaten, want ze leren op een leuke manier van alles over de natuur en de dieren (O,D).


...

Pilanesberg National Park

's Ochtends vroeg gaat u speuren naar de 'Big Five'. Mocht u nog niet precies weten welke dieren daarbij horen: leeuw, olifant, buffel, luipaard en de neushoorn. Op safari gaan werkt erg verslavend, dus u kunt vanmiddag nog een excursie bijboeken (facultatief). Wanneer u meer behoefte heeft aan wat rust kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin, terwijl u een verfrissend drankje bestelt bij de bar (O,D).


...

Pilanesberg › Kololo Game Reserve (circa 200 km)

Op naar het volgende safari-avontuur! Het malariavrije natuurreservaat Kololo biedt volop mogelijkheden, dus u gaat voorlopig nergens anders heen. Het grote wild zit veilig achter het hek van het Welgevonden-natuurreservaat dus de kinderen kunnen rustig over het terrein van Kololo lopen met toch het avontuur van het kleine wild om zich heen. Een game drive in het Kololo Game Reserve is inbegrepen, maar u kunt tevens kiezen voor een game drive in het 'Big Five' reservaat Welgevonden (facultatief) (O,D).


...

Kololo Game Reserve

In de ochtend staat er een game drive voor u op het programma. De vroege ochtend is een mooi moment om bijzonder wild te spotten. 's Middags kunt u er voor kiezen om Kololo per mountainbike of wandelend te verkennen. Een paardrijtocht in de omgeving is ook mogelijk (het middagprogramma is facultatief) (O,D).


...

Kololo Game Reserve

Wat een ontspanning en verwennerij. Nog een dag in dit prachtige gebied! Ook vandaag is er één game drive in het Kololo Game Reserve bij de prijs inbegrepen. Wilt u er op uit? Bezoek bijvoorbeeld de Cheeta & Wildlife Ranch, waar men zich richt op het veilig stellen van de overlevingskansen van de cheeta (facultatief) (O,D).


...

Kololo Game Reserve › Pretoria/Johannesburg (circa 190 km)

U geniet van een laatste ontbijtje op deze prachtige plek. Helaas gaat u vanochtend afscheid nemen van het prachtige Kololo Game Reserve. Het is tijd om af te reizen naar Pretoria waar u in de middag arriveert. In de hoofdstad van Zuid-Afrika kunt u 's middags naar de botanische tuinen (facultatief) of lekker relaxen bij uw hotel (O).


...

Pretoria › Addo National Park

De huurauto levert u in op de luchthaven van Johannesburg, waarvandaan u een binnenlandse vlucht maakt naar Port Elizabeth (inbegrepen). Hier staat de volgende huurauto voor u klaar. U rijdt verder richting Addo Elephant National Park (O).


...

Addo National Park

Met uw eigen huurauto kunt u gemakkelijk door het park rijden. Het park had zo'n 82 jaar geleden nog maar elf olifanten over. Nu leven er meer dan 350, dus de kans dat u vele kuddes olifanten tegenkomt is groot. Een geweldige ervaring!


...

Addo National Park › Tsitsikamma (circa 175 km)

In het Tsitsikamma National Park vindt u geen wilde dieren, maar wel veel leuke en sportieve activiteiten! U heeft morgen nog de hele dag, dus u kunt er ook voor kiezen om vanmiddag lekker te ontspannen bij uw hotel net buiten het park. De kinderen vermaken zich wel bij het zwembad of in de spelletjeskamer.


...

Tsitsikamma National Park

Wat zijn de plannen voor vandaag? U kunt mountainbiken, kajakvaren, abseilen, paardrijden, tokkelen (alle facultatief) en dan hebben we ze vast nog niet allemaal genoemd. Het wordt sowieso een topdag (O)!


...

Tsitsikamma › Oudtshoorn (circa 440 km)

Een wat langere reisdag vandaag, maar de route belooft veel moois voor onderweg. U rijdt inmiddels op de Tuinroute, een van de mooiste autoroutes van Zuid-Afrika. Er zijn genoeg interessante momenten om even te stoppen, zoals in Plettenberg Bay en in Knysna, om te lunchen. Wanneer u in de buurt van Oudtshoorn komt, ziet u vanzelf waar deze regio zo bekend om staat: struisvogels (O).


...

Oudtshoorn

Er zijn verschillende struisvogelfarms waar u een kijkje kunt nemen. Ook voor de kinderen een leuk uitje! Vergeet niet om de Cango-grotten te bezoeken, deze zijn erg bijzonder en u vindt er maar weinig in Zuid-Afrika. Maar natuurlijk kunt u ook Oudtshoorn zelf verkennen. Alle activiteiten vandaag zijn facultatief (O).


...

Oudtshoorn › Swellendam (circa 225 km)

Ideaal gelegen tussen Oudtshoorn en Kaapstad in, ligt het plaatsje Swellendam. De weg er naartoe wordt ook wel de Route 62 genoemd. Een prachtige autoroute door de Karoo, welke ook erg bekend is vanwege de vele wijngaarden en de ruige rotsformaties. Eenmaal aangekomen in Swellendam wordt u omringd door Victoriaanse en Kaap-Hollandse huizen (O).


...

Swellendam › Kaapstad (circa 220 km)

U kunt een bezoek brengen aan Bontebok Nature Reserve nabij Swellendam, voordat u verder rijdt naar uw eindbestemming Kaapstad. De 'Moederstad' is direct te herkennen aan de prominent aanwezige Tafelberg. Met de kabelbaan naar boven (facultatief) is eigenlijk wel iets wat u gedaan moet hebben. Vanaf hier heeft u een prachtig panorama-uitzicht over de stad (O).


...

Kaapstad

De stad nog even ontvluchten is geen straf, want de regio rondom Kaapstad is net zo interessant als de stad zelf. Dieren die u tot nu toe nog niet gezien heeft zijn pinguïns. U vindt ze bij Boulders Beach, in Simon's Town. Ze leven hier in het wild op het strand. Verder naar het zuiden rijdt u tot u niet verder kan. Dan bent u aangekomen bij Kaap de Goede Hoop, het zuidelijkste puntje van het Kaaps Schiereiland. De kustlijn loopt hier stijl naar beneden wat zorgt voor prachtige kliffen. Een mooi fotomomentje met het hele gezin (O).


...

Kaapstad

Aan u de keuze, nog een dag in Kaapstad doorbrengen voor een bezoek aan Camps Bay, het V&A Waterfront, Greenmarket Square en het Robben-eiland of rijdt u vandaag naar de Kaapse Wijnlanden? Ook voor kinderen is hier genoeg te doen. Zo kunt u naar Butterfly World, met tropische tuinen vol prachtige vlinders. Als traktatie zal de Huguenot Chocolaterie in Franschhoek het vast heel goed doen. Alle excursies vandaag zijn facultatief (O).


...

Kaapstad

Vaak vliegt u pas laat in de avond naar huis. Dit betekent dat u nog genoeg tijd overhoudt om de gezellige sferen van Kaapstad op te snuiven en goed in u op te nemen voor u terugvliegt naar huis (O).


Inbegrepen
- Autohuur Europcar Compact Gold EBB
- Overnachtingen (In genoemde of gelijkwaardige accommodaties)
- Binnenlandse vluchten Johannesburg - Port Elizabeth (dag 8)
- Maaltijden: Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
- Informatiemap en routebeschrijving, kaarten (deze ontvangen jullie ter plaatse)

Niet inbegrepen
- Intercontinentale vluchten
- Excursie(s)
- Facultatieve excursies/activiteiten
- Park entreegelden en Conservation Fees (ook indien jullie in de parken verblijven)
- Persoonlijke uitgaven en fooien.
- Overige maaltijden

Vervoer
Per huurauto. De binnenlandse vlucht Johannesburg - Port Elizabeth (dag 8) is inbegrepen.

MIDDENKLASSE
Johannesburg Garden Court O.R. Tambo
Pilanesberg Bakubung Bush Lodge
Kololo Game Reserve Kololo Game Reserve
SandtonGarden Court Sandton City
Addo National Park Addo Rest Camp
Tsitsikamma Tsitsikamma Village Inn
OudtshoornDe Zeekoe Guest Farm
SwellendamAan De Oever Guesthouse
Kaapstad V&L Mouille Point

EERSTEKLASSE
Johannesburg Garden Court O.R. Tambo
Pilanesberg Bakubung Bush Lodge
Kololo Game Reserve Kololo Game Reserve
Johannesburg Courtyard Hotel Rosebank
Addo National Park Zuurberg Mountain Inn
Tsitsikamma Tsitsikamma Village Inn
Oudtshoorn De Zeekoe Guest Farm
Swellendam Schoone Oordt
Kaapstad V&L De Waterkant

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

vanaf
€ 2000,-

De onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen per persoon op basis van twee volwassenen exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. Voor kinderen gelden veelal aangepaste prijzen. Vraag bij ons uw offerte op maat op, met definitieve en concurrerende prijzen.

Middenklasse hotels va. €2.000,- p.p.
Eersteklasse hotels va. € 2.050,- p.p.

Uw contactpersoon

Hans Kroeze
0546628628


info@reisbureaukroeze.nl
Neem contact op Bel mij terug Reisvoorstel aanvragen